• slajder 004
  • slajder 003
  • slajder 002
  • slajder 001

Avantura i rekreacija

Sport Club „Challenge“  

 Pored sjajnih teniskih terena , i kafea u staklu sa kaminom, nudi i pravi wellnes & spa doživljaj, napravljen po najvišim standardima, kao i profesionalne fizioterapeutske i relax masaže. Ono po čemu je Sport club „Challenge“ jedinstven  je nesvakidašnji spoljašnji bazen, koji je tokom cijele godine sa zagrijanom vodom, po uzoru na svjetske ski spa centre, tako da ćete uživati na otvorenom i po najnižim temperaturama vazduha i doživjeti pravu relax avanturu! Pored bazena, u ponudi su i zatvoreni djakuzi, finska sauna, tursko kupatilo, prostor za relaksaciju, kao i malu teretanu. Mogućnost organizovanja privatnih zabava u kafeu uz korišćenje bazena i spa dijela i u večernjim časovima! U eksluzivnom ambijentu, kafea u staklu, sa centralnim kaminom, prostor je tako organizovan da se može transformisati i prilagoditi svim vašim željama i zahtjevima. U jedinstvenom kompleksu Sport cluba “Challenge” nalaze se tri otvorena zemljana teniska terena uradjena po najvišim standardima  i jedan zatvoreni teren sa tepih podlogom. Mogućnost uzimanja mjesečnih članarina sa više nego povoljnim uslovima za korišćenje teniskih terena!


Highlights info row image+382 (0)69/ 012-222

Fortis fitness GYM

 

Park Grbe

Park se prostire na površini od oko 6000 kvadrata i sadrži sportske terene za mali fudbal, košarku i boćanje, zatim staze za šetanje, igralište za najmlađe sa neophodnim mobilijarom kao i parking prostor.

                                                                       park grbe

Farma magaraca

U mjestu Martinići, u blizini Danilovgrada, na imanju Darka Saveljića, formirana je farma magaraca, prva ovakve vrste u Crnoj Gori. Na ovaj pomalo neobičan poduhvat Saveljić se odlučio kako bi sačuvao ovu životinjsku vrstu od izumiranja. Iako je veliki broj crnogorskih porodica kroz istoriju za pomoć koristio magarce, danas je ta pojava mnogo rjeđa. Procjenjuje se da u Crnoj Gori sada ima svega koja stotina magaraca, iako se ranije, u većem dijelu zemlje, život nije mogao zamisliti bez tih životinja koje su služile, prije svega, za prevoz drva, ali i poljoprivredne robe na gradske pijace.

Za manje od dvije godine farmu je posjetilo više od 26 hiljada ljudi, u novembru 2016. doživjela je planetarnu slavu, a najpoznatiji svjetski mediji pisali su o farmi. Magareće mlijeko veoma su cijenili stari Grci i Rimljani, a prema predanju, egipatska kraljica Kleopatra kupala se u magarećem mlijeku, da bi očuvala mladost i ljepotu.


Highlights info row image+382 (0)67/ 245-006

 

Konjički klub "Alat" 

Konjički klub "Alat" je osnovan februara 2016. godine udruživanjem nekoliko vlasnika, ljubitelja konja i jahanja, a u cilju promocije konjičkog sporta, prirode i zdravih stilova života. Smješten je u Martinićima. Konjički klub nudi mogućnost terenskog i rekreativnog jahanja, školu jahanja za početnike, a za najmladje šetnju na konjima. Zbog povoljnog geografskog položaja Martinića, Sportski konjički klub "Alat" nudi dobre terene za jahanje uz rijeku Zetu, te duže staze koje se protežu od Martinića, preko Piperskih strana, Kopilja, Gostilja pa do Radovča i dalje. Konjički klub "Alat" je otvoren za sve ljubitelje prirode, sunca i pozitivne energije.


Highlights info row image +382 (0)69/ 016-265 / +382 (0)68/ 592-900 / www.kkalat.comxa.com