• slajder 004
  • slajder 003
  • slajder 002
  • slajder 001

41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Jedna od najvećih turističko - privrednih manifestacija, 41. Međunarodni sajam turizma, uspješno je završen u odličnoj atmosferi učesnika i mnogobrojnih posjetioca.

DSC 0184

Na sajmu je bio prisutan veliki broj izlagača, koji su imali za cilj promociju turističke i gastro ponude. Među njima našla se i naša turistička organizacija čiji je primarni cilj bio prikazivanje prirodnih, kulturnih i gastro potencijala Danilovgrada.

Promotivni materijal našeg grada imao je za cilj promociju vjerskog turizma, aktivnog odmora i rijeke Zete.

I ove godine kao i prošle u saradnji sa Klasterom ''Probaj domaće'' Turistička organizacija Danilovgrada učestvovala je na sajmu vina 'Beowine', i tom prilikom predstavila je značajnu vinsku ponudu iz vinarija sa Bandića.

Nastavi sa čitanjem

Turistička organizacija Danilovgrad ugostila novinare iz Brazila

Turistička organizacija Danilovgrad je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom imala priliku da ugosti ekipu novinara iz Brazila. Novinari su posjetili naš grad zahvaljujući Evropskoj komisiji za putovanja, koja svake godine organizuje nagradni kviz za novinare, a za cilj ima upoznavanje sa destinacijom.

AAA

Turistička organizacija Danilovgrad nastojala je da svojim gostima na najbolji mogući način predstavi tradiciju i kulturu našeg grada. U toku svoje posjete bili su u prilici da prošetaju gradom, posjete Umjetničku koloniju, gradski most kao i da uživaju uz obalu Zete.

Nastavi sa čitanjem

Koncert Lexington bend-a u Danilovgradu

Povodom Dana opštine i Dana oslobođenja Danilovgrada Turistička organizacija Danilovgrad organizovala je spektakularan koncert Lexington bend-a.

Kao predgrupa nastupio je Vanja Radovanović sa svojim sastavom pod nazivom Šobić Tribute bend. Koncert je održan u samom centru grada, a ni hladno vrijeme nije spriječilo goste da uživaju u koncertu i predivnoj muzici.

DSC 0833

Direktor Turističke organizacije Danilovgrad rekao je da je koncert ''Poklon preduzetnika gradu''.

-Namjera nam je bila da kroz kampanju ''Danilovgrad moj grad'' skrenemo pažnju i pokažemo da naš grad nije samo tranzitni grad već da imamo mnogo toga da ponudimo, naše prelijepe trgove, restorane, da možemo u Danilovgradu da okupimo veliki broj ljudi. Sada prvi put povodom 9. decembra organizujemo jedan ovakav koncert. Ovo je samo uvertira u brojne projekte koji nas čekaju i veće poduhvate koje smo planirali. - rekao je Ivan Dragojević.

DSC 0779

DSC 0794